Lägenheter och radhus i Mölndal Härryda Kungälv & Lerum | Förbo
!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Fiber för alla!
Vi på Förbo har tagit ett beslut där vi vill investera i installation av fiber i alla våra hus till 2020. För att kunna göra det behöver vi ditt godkännande eftersom det innebär en höjning av hyran.

Kökskampanj!
Under fyra veckor i höst bjuder vi in till inspirationsdagar på våra förbovärdskontor där du får möjlighet att se vår köksutställning och vi bjuder på fika. Du får även ett presentkort när du beställer ett nytt kök!  

Så här kommer aktivitetsparken på Björkås att bli!
Möte mellan generationer blir temat för aktivitetsparken vi kommer att bygga på Björkås. Med kreativa lösningar, baserat på alla de önskemål vi fått in, vill vi skapa en park som ska vara till för alla. 

Tävlingen är klar - Sagoparken blir namnet på aktivitetsparken
Innan sommaren utlyste vi en tävling där allmänheten kunde skicka in förslag på vad den nya aktivitetsparken på Säteriet ska heta. Under aktivitetsdagen ”Vi möts i Mölnlycke” avslöjades namnet. 

Nytt nummer av Förbobladet
I helgen delades höstnumret av Förbobladet ut. I detta nummer kan du bland annat läsa om Sagopoarken på Säteriet, hur våra entreprenörer arbeta och få riktigt bra tips för att komma igång med din löpning! 

Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
I våras fick alla våra hyresgäster chansen att svara på vår kundundersökning. Nu i slutet av september skickar vi ut ett informationsblad där vi berättar lite om resultatet. Håll utkik i din brevlåda!

Nu startar uthyrningen av Kv Kransen i Kongahälla, Kungälv
I den nya stadsdelen Kongahälla i Kungälv bygger vi 31 stycken ljusa lägenheter på 1-4 rum och kök. Här bor du modernt och miljösmart, nära kollektivtrafik och shopping. Nu startar uthyrningen av lägenheterna!

Förbo och Wästbygg bygger hyresrätter i Mölnlycke
Nu har Förbo och Wästbygg signerat ett avtal om att bygga bostadskvarteret Norra Säteriet i Mölnlycke. 51 hyreslägenheter kommer att uppföras i det populära bostadsområdet.